Tekenprogramma

Stevig Staan

Vanuit mijn ervaring als tekentherapeut, zie ik dat kinderen vaak een zelfde soort uitdagingen op hun pad krijgen. Uit dit gegeven is het tekenprogramma “Stevig Staan” ontstaan, wat is bestemd voor kinderen waarbij algemeen wat meer stevigheid gewenst is. Er wordt gewerkt volgens een serie opdrachten, waarbij o.a. stevig staanverbinding zoeken en zich uiten aan bod komen. Er wordt in de groep kort aandacht besteed aan wat er gemaakt is, en er zullen per mail tips voor thuis worden meegegeven. Er wordt gewerkt met verschillende materialen, waardoor er ook op creatief vlak telkens iets nieuws te ontdekken valt. Het Tekenprogramma Stevig Staan bestaat uit een reeks van 6 lessen van een uur, om de twee weken. De groep bestaat uit 4-6 kinderen. De kosten voor dit tekenprogramma bedragen € 85.

Wil je het maximale uit dit tekenprogramma halen, dan nodig ik je kind uit eerst één keer individueel te komen tekenen. Deze tekening zal ik dan analyseren, waardoor de ontwikkelingspunten in kaart worden gebracht. Deze zal ik vervolgens met de ouders delen in een aparte afspraak. De aanvullende kosten hiervoor bedragen € 70. Met deze achtergrondinformatie kan ik tijdens de tekenlessen meer gerichte tips geven aan je kind en waar mogelijk de opdrachten meer verfijnen.

Op het moment dat er concrete hulpvragen zijn, waarbij het wenselijk is één op één met het kind en zijn tekening in gesprek te gaan om meer diepgang te bereiken, dan is tekentherapie aan te bevelen. Tussentijds instromen is mogelijk indien er nog een plekje vrij is.

Voor meer informatie: Vul het contactformulier in.

stevigstaan-2
Tekentherapie

Via creativiteit één op één werken aan jouw persoonlijke ontwikkelpunten, gebruik makend van de beeldtaal uit jouw beeldend werk.

Lees verder »
Kunst-Zinnige Cursussen

In een groep via creativiteit werken aan een thema met diepgang, denk aan weerbaarheid (kind), familiepatronen.

Lees verder »
Cursussen en Workshops

Je creatief uiten in een groep of één op één.
Voor kind, puber of volwassene.

Lees verder »
Illustraties

 Zoek je een illustratie bij een tekst, een compleet boek of persoonlijk drukwerk?

Lees verder »

Meer weten?

Informeer vrijblijvend over de mogelijkheden, prijzen en datums.
Ik vertel je graag meer. 

info@roozkleurig.nl | T 0162-223419 | M 06-29531642