Kandinsky ontmoet Ofman

Waar twee (of meer) mensen elkaar ontmoeten, ontstaat er iets nieuws! Zeker bij genoeg contrast. Dus – aangenaam je te ontmoeten! En je voor te stellen aan twee heren van stand. Met verstand ook. Van kunst en levenskunst. Van theorie en van creatie. Voel je het al borrelen? Voel je de drang  jezelf in beweging te brengen en je te laten verrassen door wat er kan ontstaan door deze nieuwe ont-moet-ing? Met jezelf? Met de ander? Dan heet ik je van harte welkom!

Kandinsky ontmoet Ofman is een cursus bestaand uit 5 delen. We maken kennis met de visies van Russisch kunstenaar Wassily Kandinsky (1866-1944) en Nederlands managementcoach Ir. Daniel Ofman, geboren in 1949. Helaas zijn de twee elkaar net misgelopen, mooi dat we nu alsnog een verbinding gaan smeden. Bij deze cursus staan creativiteit en contrast centraal, ondersteund door theorie.

Contrast is wat zorgt dat de zon extra glans krijgt na vele regenbuien, dat blijdschap o zo veel intenser voelt na veel verdriet en dat je huisje extra heerlijk en rijk voelt na een week kamperen in een tent. En contrast zorgt voor groeikracht. Kom de voors en tegens van tegenstellingen ontdekken, wat houdt je tegen? Naast creativiteit wordt er ook een stukje zelfreflectie geboden aan de hand van de creatieve opdrachten. Welkom!!

Praktische info:

  • 5 bijeenkomsten in de ochtend van 9.30-11.30u
  • Bestemd voor volwassenen
  • Tekenervaring niet nodig
  • Kosten: € 150
  • Materiaal inbegrepen
  • Groepsgrootte – 3-5 personen

Optie: Aanmelden als groep is mogelijk – zo leer je elkaar nog beter en op een andere manier kennen!