Kinderkunstlessen

Creatief bezig zijn!

Door creatief bezig te zijn, laat je jezelf zien via het beeld dat je naar buiten brengt. Dit is voor iedereen een heerlijke uitlaatklep. In een creatief werk kan en mag alles!

In een kleine groep, waarin veiligheid centraal staat, wordt er gewerkt aan opdrachten. Telkens met verschillende materialen om zo te ontdekken wat jij fijn vindt. Er wordt gewerkt in groepen van max. 6 kinderen, zodat er ruimte is om iedereen aandacht en tips te geven die zorgen voor meer kracht – in het creatieve werk, maar ook in een stukje persoonlijke ontwikkeling.

De kinderkunstlessen zijn voor kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf halverwege groep 3 en vinden plaats in een fijne en ongedwongen sfeer. Na opwarmoefeningen op papier en in de ruimte wordt er aan de slag gegaan met opdrachten. Het atelier is te vinden in de units op het terrein van de watertoren, Watertorenstraat 10 te Dongen. 

Data - dinsdagen een keer per twee weken van 15.45-16.45 of  - zaterdagen een keer per twee weken van 14.00-15.00. Voor meer informatie en/of aanmelden: Vul het contactformulier in.

Zorg voor oude kleding, zodat knoeien nooit een probleem is.

Wil je "proeven" en je aanmelden voor een losse les, of wil je iemand een losse les cadeau doen, neem dan even contact op.

Als een kind een uitdaging heeft om binnen een groep te werken of behoefte heeft aan meer individuele aandacht, dan is “Tekenprogramma Stevig Staan”  of “Tekentherapie” (meer informatie op deze site) aan te bevelen als voortraject.

kinderkunstlessen
Tekentherapie

Via creativiteit één op één werken aan jouw persoonlijke ontwikkelpunten, gebruik makend van de beeldtaal uit jouw beeldend werk.

Lees verder »
Kunst-Zinnige Cursussen

In een groep via creativiteit werken aan een thema met diepgang, denk aan weerbaarheid (kind), familiepatronen.

Lees verder »
Cursussen en Workshops

Je creatief uiten in een groep of één op één.
Voor kind, puber of volwassene.

Lees verder »
Illustraties

 Zoek je een illustratie bij een tekst, een compleet boek of persoonlijk drukwerk?

Lees verder »

Meer weten?

Informeer vrijblijvend over de mogelijkheden, prijzen en datums.
Ik vertel je graag meer. 

info@roozkleurig.nl | T 0162-223419 | M 06-29531642