Tekentherapie

Van creativiteit naar positiviteit

Op een laagdrempelige en creatieve manier breng je via beeldend werk naar buiten wat er van binnen leeft. Jouw onderbewuste zorgt dat je precies op de goede manier de aandachtspunten via je creatieve werk in beeld brengt. Ik help je om deze aandachtspunten vanuit de beeldtaal te begrijpen. En natuurlijk gaan we daarna werken aan deze aandachtspunten.

Als via de eerste tekening de ontwikkelpunten vanuit de beeldtaal in kaart zijn gebracht, worden deze nabesproken met jou of met je ouders als je jonger dan 18 jaar bent. Hieruit volgt een behandelplan. In de vervolgafspraken wordt er gewerkt aan deze ontwikkelpunten via voor jou geschikte beeldende opdrachten. Hiervoor worden diverse materialen en technieken ingezet, zoals potlood, krijt, ecoline en collages. Zowel het denken (hoofd), voelen (hart) en willen (handen) worden aangesproken, waardoor je de ervaringen optimaal verwerkt en in je opneemt. Tevens zullen uit de sessies inzichten en adviezen voortvloeien die je kunnen helpen in het dagelijkse leven. Via evaluatiemomenten bespreken we hoe het gaat en wat er aan vervolgstappen nodig is.

Tarieven:

  • Tekensessie: € 65 (45-60 min.)
  • Analyse tekening en bespreken (45-60 min.) behandelplan: € 130
  • Evaluatiegesprek € 65
  • Kosteloze annulering tot 12 uur voor de afspraak, daarna worden de kosten in rekening gebracht

Ik werk op afspraak op:

  • ma, di, vr tussen 9.00-15.00

Er kan in overleg op locatie worden gewerkt. Uurtarief - € 70 bij een reisafstand binnen 10km, daarboven € 0.22 per extra te rijden kilometer.

Vragen? Maak een vrijblijvende afspraak.
Vul hiervoor het contactformulier in.

 

Tekentherapie – voor wie?

Tekentherapie is geschikt voor iedereen. Bijvoorbeeld als je wil werken aan je zelfvertrouwen, steviger in je schoenen wilt staan of je beter wilt leren uiten. Leren doen wat past bij je denken en willen. Contact maken met je omgeving op een fijne manier. Ook bij lichamelijke klachten kan tekentherapie helpen, doordat achterliggende (mogelijk psychische) oorzaken zichtbaar gemaakt worden. Voor iedereen die beter in zijn vel wil komen te zitten.

Tekentherapie

Via creativiteit één op één werken aan jouw persoonlijke ontwikkelpunten, gebruik makend van de beeldtaal uit jouw beeldend werk.

Lees verder »
Kunst-Zinnige Cursussen

In een groep via creativiteit werken aan een thema met diepgang, denk aan weerbaarheid (kind), familiepatronen.

Lees verder »
Cursussen en Workshops

Je creatief uiten in een groep of één op één.
Voor kind, puber of volwassene.

Lees verder »
Illustraties

 Zoek je een illustratie bij een tekst, een compleet boek of persoonlijk drukwerk?

Lees verder »

Meer weten?

Informeer vrijblijvend over de mogelijkheden, prijzen en datums.
Ik vertel je graag meer. 

info@roozkleurig.nl | T 0162-223419 | M 06-29531642