Over mij

Mijn naam is Rose-Mary (Roos) van den Beuken, gek van kleur. Toen ik in aanraking kwam met het vak tekentherapie, was het liefde op het eerste gezicht: mensen dichter bij hun kern brengen door creatief te werken, hoe mooi is dat! Via de 4-jarige opleiding Creatieve Communicatie heb ik me ontwikkeld tot holistisch tekendocent en tekentherapeut, gespecialiseerd in kinderen. Deze keuze heb ik gemaakt vanwege de belangrijke basis die de kindertijd vormt voor de ontwikkeling tot volwassene. Door de laagdrempelige aard, ruimte voor speelsheid en humor, sluiten de werkvormen perfect aan op het kind; ook het kind in de volwassene. Regelmatig teken ik dan ook met ouders.

Ik vind het heel bijzonder mijn in het verleden opgedane analytische ervaring binnen de marktonderzoekswereld en de creativiteit vanuit de kunstacademie in dit prachtige vak te kunnen combineren. Hiermee realiseer ik mijn wens om bij te dragen aan het persoonlijk welbevinden van een uniek individu.

Graag help ik je als tekentherapeut bij het verkennen van je uitdagingen, om zo via de doornen van de steel naar hart van de roos te komen op jouw eigen-Zinnige wijze, zodat je de toekomst rooskleurig tegemoet kunt zien. 

Daarnaast sta ik ook graag voor je klaar als tekendocente en illustrator.

Tekentherapie

Via creativiteit één op één werken aan jouw persoonlijke ontwikkelpunten, gebruik makend van de beeldtaal uit jouw beeldend werk.

Lees verder »
Kunst-Zinnige Cursussen

In een groep via creativiteit werken aan een thema met diepgang, denk aan weerbaarheid (kind), familiepatronen.

Lees verder »
Cursussen en Workshops

Je creatief uiten in een groep of één op één.
Voor kind, puber of volwassene.

Lees verder »
Illustraties

 Zoek je een illustratie bij een tekst, een compleet boek of persoonlijk drukwerk?

Lees verder »

Meer weten?

Informeer vrijblijvend over de mogelijkheden, prijzen en datums.
Ik vertel je graag meer. 

info@roozkleurig.nl | T 0162-223419 | M 06-29531642