Tekentijd

Enige tijd geleden was het zover, het seizoen was weer geopend – het was weer tekentijd! Normaal gesproken ben ik van de woordgrapjes, maar heerlijk, wat werd ik verrast toen een voorbijganger bij de poort stopte en vroeg – Tekenpraktijk? Wat doen jullie hier eigenlijk? Onderzoeken jullie hier mensen met tekenbeten? Of is dit een laboratorium waar teken worden onderzocht of waar een medicijn wordt gemaakt?

Heel even moeten er vraagtekens in mijn ogen zijn verschenen. Aha, haha, ik begreep ‘m opeens. Nee hoor, we tekenen hier, met potloden, krijt, of met alles wat maar sporen achter wil laten. Je creatief uiten, kan overigens ook prima werken als medicijn, maar dan zonder de nare bijwerkingen.

Dus… ook al is het tekenseizoen inmiddels al weer aardig op zijn retour – toch is het nu TEKENTIJD!

Wil je met max. 4 personen, of tot 6 personen uit een huishouden coronatechnisch verantwoord creatief van je af bijten – neem contact op!

En ben je op zoek naar een medicijn zonder bijwerkingen voor een klacht of uitdaging waar je al langer aan wilt werken – ook dan is het tekentijd – één op één kun je dan een afspraak maken voor tekentherapie.

Graag tot ziens en een betekenisvolle tijd toegewenst!