Kom je ook kattenstreken uithalen?

Crowdfunding – Catfunding – Kat gevonden – Cat&Fun&Ding

BENEFIETWORKSHOP – KATTENSTREKEN

Er was eens een vrouw die op een uiterst gewoon moment op een niet meer dan normale dag even aan het wandelen was, zoals wel vaker het geval was. Maar… deze vrouw, met hele speciale voelsprieten voor dieren met deukjes, trof een verfrommeld katje aan op haar pad. Verfrommeld maar o zo lief en schattig. Miauwauauauauw!

“Tja, wat nu?” – zou je jezelf misschien afvragen in deze situatie. Gek genoeg kwam deze vraag helemaal niet op bij deze vrouw. Zij nam het katje als vanzelf mee naar huis en regelde meteen een afspraak bij de dierenarts.
Deze wist te melden dat dit katje zeer lief en ondernemend was en op dit moment nog geen baasje had. En ook dat zijn staart nieuwsgierig was geweest en dat deze zijn “neus” ergens had ingestoken waar dat niet zo handig was. Helaas loopt dit verhaal voor de staart niet zo goed af, maar wel voor het katje zelf, dat zijn evenwicht voortaan zonder staart zal moeten zoeken, maar wel met een liefhebbend baasje.

De benodigde ingreep en vaccinaties kostten € 450, die gelukkig, gezien de bijzondere situatie, in termijnen betaald mag worden. Hoe lief dat er al mensen spontaan hebben gesponsord bij het horen van dit verhaal. Maar zo’n bedrag heb je niet zomaar bij elkaar natuurlijk. Omdat dit een behoorlijke post onvoorziene kosten is, en omdat ik het zo’n nobele daad vind van deze vrouw, die ook nog eens mijn schoonmoeder is, heb ik besloten om een benefiet tekenles te geven om bij te kunnen dragen in de kosten.

Dus… een katten-creatieles! Ter ere van Poekie! (Want dat is zijn naam geworden). De volledige opbrengst wordt gebruikt om de rekening van de dierenarts te betalen.

Wie vindt het leuk om een kattenles te komen volgen? Katten tekenen, schilderen, een kattencollage? Doelgroep – kinderen van 6-12 jaar, maar als er (groot)ouders zijn die mee willen doen, dan mag dat natuurlijk ook.
Lekker lang aan een werk werken, of misschien wel aan meerdere werken, of gewoon alleen een uurtje kan ook!

* Datum: 9 juli of we maken een aparte afspraak als je met 3 of meer personen komt
* Tijd: Tussen 10.00 en 12.00. Kies zelf hoe lang je wilt werken: 1 uur, 1,5 uur of 2 uur.
* Kosten: € 10 voor een uur, elk half uur extra: € 5. Geef graag aan hoe lang je wilt werken.

Geef je op van te voren (via https://www.roozkleurig.nl/contact/ of via een pb), dan zorg ik dat er een werkplek voor je klaar staat 😊.

Tot ziens en namens Poekie – enorm bedankt!